Om oss

Polar Seafood gruppen er med egne fiskekvoter, fiskeflåter og fabrikker en av Skandinavias største leverandør av sjømat og har 30 års erfaring i fiskeri og foredling av fisk og skalldyr.
Våre grønlandske og danske fabrikker er sertifisert etter internasjonale standarder på høyeste nivå. Polar Seafood har dermed hånd om hele prosessen fra fangst til levering.

 

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge egen produserte produkter i dagligvarer og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren på skalldyr. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway har siden 1984 hatt egne salgskonsulenter og salgskontor i Norge. Hovedfokus er å ivareta konsernets interesser i Norge.

 

Polar Seafood Norway

  • setter mennesker i sentrum og har høyt fokus på de ansattes ved og vell
  • setter samarbeidspartnere i fokus sammen med åpenhet og ærlighet
  • et tett samarbeid er nøkkelen til suksess
Se film om Polar Seafood

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar Seafood flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Langsiktig leverandør

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge våre egenproduserte produkter i dagligvare, storhusholdning og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren av frosne reker og skalldyr i Norge. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway AS

Contact us

Polar Seafood Norway AS
Kanalen Brygge
Værftsgata 1 C
1511 MOSS
Norge
Telefon: +47 69 60 98 00
E-post: sales@polar-seafood.no