Kvalitet

Sporbarhet fra hav til bord

Mattrygghet og produktkvalitet er saker av høyeste prioritet hos Polar Seafood. Fordi vi fanger de fleste av våre produkter selv, og har streng kvalitetspolitikk, kan vi tilby sjømat av høy kvalitet med full sporbarhet. Alle råvarer som brukes i produksjonen er strengt kontrollert.

Polar Seafoods kvalitetssikringssystem er utarbeidet i samsvar med HACCP-prinsippene, inkludert selskapets egen streng kontroll. Vårt internkontrollsystem dekker hele prosessen fra råvarer til ferdig produkt.

På Polar Seafoods produksjonen er bransjens mest strenge hygienekrav, i henhold til de strenge reglene i den danske Veterinary Association, BRS og IFS, og selvfølgelig også basert på våre kunder og våre egne høye krav til standard. 

 

Kvalitet politikk

Polar Seafood har som mål å lede innen kvalitet og matsikkerhet, fiskeri, produksjon og distribusjon av fisk og skalldyr. For oss er kvalitet om å møte eller overgå forventningene til våre kunder, og kvalitetsstyring spiller derfor en viktig del i hele vår virksomhet og arbeidsprosesser. For å opprettholde vår høye standard fortsetter vi å fokusere og videreutvikle i dette området.


For å nå våre mål:

  • Alle har et ansvar for å møte våre krav til kvalitetsstyring.
  • Alle har et ansvar for å forbedre prosesser, produkter og tjenester av Polar Seafood Group.
  • Alle må ta del i å identifisere kundenes krav og behov.
  • Vi oppfordrer en positiv dialog med myndighetene om mattrygghet og kvalitet.
  • Alle våre fabrikktrålere og produksjonsanlegg gjelder for de internasjonale anerkjente HACCP-prinsippene.
  • Alle våre store fabrikker er BRC og / eller IFS sertifisert.
  • Vi har våre egne interne laboratorier.
  • Sporbarhet av produkter, emballasje materialer og tilsetningsstoffer er fullt dokumentert.

The majority of Polar Seafood´s fish and shellfish are fished by our own trawler fleet and are subject to comprehensive quality checks at all production facilities in Greenland and Denmark.

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar Seafood flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Langsiktig leverandør

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge våre egenproduserte produkter i dagligvare, storhusholdning og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren av frosne reker og skalldyr i Norge. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway AS

Contact us

Polar Seafood Norway AS
Kanalen Brygge
Værftsgata 1 C
1511 MOSS
Norge
Telefon: +47 69 60 98 00
E-post: sales@polar-seafood.no