Sortiment

Polar Seafood Norway har tilgang til førsteklasses råstoff fra noen av verdens best forvaltede fiskebestander. Via Polar Seafoods fiskefartøy, har vi blant annet tilgang til de beste grønlandske reker, og vi har moderne MSC-sertifiserte fabrikker.


Felles for alle produkter er vår nærhet til fangst og fiskeområdene og vår integrerte produksjonskjede, som igjen gir et sluttprodukt av svært høy kvalitet.

 

Oppskrifter

Sjømat er både enkelt, sunt og smakfullt
og bør spises minst 2-3 ganger i uken.

La deg inspirere av gode sjømat oppskrifter her.

Besøk Godfisk.no

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar Seafood flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Langsiktig leverandør

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge våre egenproduserte produkter i dagligvare, storhusholdning og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren av frosne reker og skalldyr i Norge. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway AS

Contact us

Polar Seafood Norway AS
Kanalen Brygge
Værftsgata 1 C
1511 MOSS
Norge
Telefon: +47 69 60 98 00
E-post: sales@polar-seafood.no