Fisk

 

Torsk

Torsken (Gadus morhua) har et saftig hvitt kjøtt og den har relativt lavt fettinnhold. Torsk har en mild smak som appellerer til de fleste og er meget velegnet både som dampet, ovnsbakt og stekt i panne.
Torsk befinner seg langs hele norskekysten, det sørlige Barentshavet, Nordsjøen, Østersjøen og Skagerrak.

 

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 341kj/82kcal
Fett 0,6 g
herav mettede fettsyre 0,2 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 18,7 g
Salt 1,5 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.

 

 

Sei

Seien er tradisjonelt en av Nord-Norges viktigste matfisker ved siden av torsken. Den dag i dag er den svært populær blant folk flest.

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 292kj/69kcal
Fett 0,3 g
herav mettede fettsyre 0 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 16,5 g
Salt 1,5 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.

 

 

Hyse

Hyse finner man på begge sider av Nord-Atlanteren, og den trives svært godt i det kalde havvannet langs norskekysten. Den er en populær matfisk og fanges i stor målestokk.

 

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 290kj/68kcal
Fett 0,2 g
herav mettede fettsyre 0 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 16,6 g
Salt 1,5 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.
 

 

Kveite

Kveite er en arktisk fiskeart som trives best i kalde havområder. Det er en fet fisk som vanligvis selges røkt og oppskåret. Fettinnholdet i kveite varierer, men den er en rik kilde til essensielle fettsyrer og til D-vitamin.

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 660kj/158kcal
Fett 10,4 g
herav mettede fettsyre 1,2 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 16,2 g
Salt 1,5 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.

 

 

Uer

Uer er en mager fisk, som er rik på selen. Den inneholder omega-3 fettsyrer, umettede og flermettede fettsyrer.
Uer er utbredt i kalde, dype farvannene rundt Grønland, Island og Norge.
Kjøttet er svært solid og minner om smaken litt av krabbe.
 

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 394kj/94kcal
Fett 2,8 g
herav mettede fettsyre 0,5 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 17,1 g
Salt 1,5 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.
 

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar Seafood flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Langsiktig leverandør

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge våre egenproduserte produkter i dagligvare, storhusholdning og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren av frosne reker og skalldyr i Norge. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway AS

Contact us

Polar Seafood Norway AS
Kanalen Brygge
Værftsgata 1 C
1511 MOSS
Norge
Telefon: +47 69 60 98 00
E-post: sales@polar-seafood.no