Kamskjell

Kamskjell (Patinopecten yessoensis) er en veldig populær råvare som er enkel å tilberede og har en fantastisk egensmak. Kamskjell blir ofte benyttet i forretter og i supper, og er gjerne en av de eksklusive rettene på tapasbordet.

Kamskjell er et bløtdyr, omsluttet av en skjellkappe. Kamskjell finnes i de fleste havområder på dyp inntil 150 meter. Skjellet blir fjernet, og muskelen renset og frosset for å beholde den gode milde smaken. Den delikate sjømaten er mager, men har likevel en høy andel av Omega 3 fettsyrer.

 

NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 345kj/82kcal
Fett 1,1 g
herav mettede fettsyre 0,2 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 17,9 g
Salt 1,5 g

*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.

 

 

 

 

 
 

 

 

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar Seafood flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Langsiktig leverandør

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge våre egenproduserte produkter i dagligvare, storhusholdning og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren av frosne reker og skalldyr i Norge. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway AS

Contact us

Polar Seafood Norway AS
Kanalen Brygge
Værftsgata 1 C
1511 MOSS
Norge
Telefon: +47 69 60 98 00
E-post: sales@polar-seafood.no