Krabber

 

 

Snøkrabbe

Den noe mindre grønlandske snø krabben (Chionoecetes opilio) er også kjent som en delikatesse. Den er fisket med teiner i det iskalde vannet ved Grønland og blir som kongekrabben brakt til land av kystnære båter. I Barentshavet blir den fanget av større havgående fartøy som enten produserer om bord , eller bringer  Snøkrabben til en av Polar Seafoods fabrikk i Finnmark i Norge . En etterspurt delikatesse med mild søt smak og som er rik på protein.

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 360kj/86kcal
Fett 1 g
herav mettede fettsyre 0,2 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 1,3 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.

Taskekrabbe

Taskekrabben (Cancer Pagurus) finnes i det nordøstlige Atlanterhavet nær kyststrekningene. Krabbeklør kjenner de fleste, som inneholder hvitt kjøtt med en søtlig smak. Kjøttet kan være litt vaskelig å få ut av kloen. Til gjengjeld er det hele ventetiden verdt da smaken er nydelig.

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 456kj/108kcal
Fett 1,8 g
herav mettede fettsyre 0,3 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 22,9 g
Salt 1,25 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.

      

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar Seafood flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Langsiktig leverandør

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge våre egenproduserte produkter i dagligvare, storhusholdning og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren av frosne reker og skalldyr i Norge. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway AS

Contact us

Polar Seafood Norway AS
Kanalen Brygge
Værftsgata 1 C
1511 MOSS
Norge
Telefon: +47 69 60 98 00
E-post: sales@polar-seafood.no