Reker

I Norge tenker de fleste på kaldtvannsreker når man bruker betegnelsen reker. Disse smakfulle rekene får fram sommerfølelsen og hører selvfølgelig til på de tradisjonelle rekesmørbrødene!

Polar Seafood Norway er en av verdens ledende produsenter av kaldtvannsreker (Pandalus borealis). Rekene fanges av Polar Seafoods topp moderne fabrikktrålere i det krystallklare vannet langs kysten av Grønland og Canada hvor man finner reker av den høyeste kvalitet.

Kaldtvannsreker

Pandalus borealis er det latinske navnet for kaldtvannsreker, som fanges i det iskalde klare vannet rundt Grønland, Canada eller Island. Spesielt havet vest for Grønland er kjent for å ha de mest utsøkte kaldtvannsrekene.

Rekene vokser langsomt i det iskalde vannet, noe som gir rekene en fast konsistens og en frisk smak og gjør dem til en smaksopplevelse i særklasse. Det tar en stor kaldtvannsreke ca. 5-6 år å nå den størrelsen den har, når den fanges.

Kaldtvannsrekene oppbevares i saltvanns tanker om bord i tråleren som sikrer at reken er levende ved produksjon. Deretter blir rekene sortert, kokt i saltet sjøvann, frosset og pakket. Alle partier inspiseres og har en egen kvalitets rapport.

Polar Seafood er en av verdens absolutt største aktører innenfor fangst, forarbeid, og pakking av kaldtvannsreker.

Polar Seafood forhandler både skallreker og kokte pillede reker så som lakereker.

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 326kj/78kcal
Fett 1,1 g
herav mettede fettsyre 0,2 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 17 g
Salt 1,5 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.
 

 

 

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar Seafood flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Langsiktig leverandør

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge våre egenproduserte produkter i dagligvare, storhusholdning og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren av frosne reker og skalldyr i Norge. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway AS

Contact us

Polar Seafood Norway AS
Kanalen Brygge
Værftsgata 1 C
1511 MOSS
Norge
Telefon: +47 69 60 98 00
E-post: sales@polar-seafood.no