Reker i lake og posereker uten skall

Reker i lake 

Vi tilbyr spann med reker i lake fra 100 gr. til 10 kg. både naturell og med krydder. Vi tilbyr varierte reketyper som Pandalus Borealis, Pandalus Montagui og Pandalus Jordani. Våre reker kommer fra egne BRC godkjente fabrikker.

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 318kJ/75kcal
Fett 1,3 g
herav mettede fettsyre 0,3 g
Karbohydrater <0,5 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 15,6 g
Salt 2,3 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.

 


Reker i pose uten skall 

Vi har posereker i forskjellige størrelser, alt fra 125g. til 2,5 kg. Vi kan pakke reker i Polar Seafood design, nøytralt design eller eget design. Rekene produseres på egne BRC godkjente fabrikker.

 
NÆRINGSINNHOLD PR. 100 G:
Energi 319kj/75kcal
Fett 1,0 g
herav mettede fettsyre 0,2 g
Karbohydrater 0 g
herav sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 1,3 g
*Næringsinnhold er veiledende og endres fra sesong til sesong.

 

 

 

En del av Polar Seafood

Polar Seafood Norway AS er et salgsselskap og er en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood er en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann med hovedvekt på frosne reker. Polar Seafood eier en av de mest moderne trålflåter bygget for fangst av reker og fisk. Alle produkter blir produsert og frosset om bord. På land har Polar Seafood flere anlegg for bearbeiding av reker og fisk.

Langsiktig leverandør

Polar Seafood Norway AS har som hovedformål å selge våre egenproduserte produkter i dagligvare, storhusholdning og industrimarkedet i Norge. Vi er en langsiktig leverandør, med målsetning om å være den ledende leverandøren av frosne reker og skalldyr i Norge. Polar Seafood Norway har i tillegg en utstrakt import av sjømat fra Fjerne Østen, USA og Canada som vi selger i Skandinavia.

Polar Seafood Norway AS

Contact us

Polar Seafood Norway AS
Kanalen Brygge
Værftsgata 1 C
1511 MOSS
Norge
Telefon: +47 69 60 98 00
E-post: sales@polar-seafood.no